Obuća firme Dijana izrađuje se od biranih uvoznih materijala

Proizvodnja

Savremene mašine, najkvalitetniji materijali i osposobljeni kadrovi

Proizvodnja

Savremene mašine, najkvalitetniji materijali i osposobljeni kadrovi

Isporuka naših proizvoda

specijalizovanim dostavnim vozilom u mogućnosti smo da u najkraćem roku sve potrebne i naručene količine dostavimo do Vas. Artikli iz našeg asortimana već su našli svoje zadovoljne kupce u zemljama okruženja – u Makedoniji, BiH, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Italiji. U mogućnosti smo da Vama kao i njima ponudimo da se artikli pakuju u raznovrsnoj i kvalitetnoj ambalaži, tako da i artikli i ambalaža budu po dodatnim specifikacijama naručioca.

Naša služba prodaje radi od 07:00 do 20:00

Najkvaliteniji materijali iz uvoza

koje firma Dijana upotrebljava pri izradi obuće za Vas, – microtec, P.V.C., P.U., skajevi, štofovi, ekokoža, koža – obezbedjuju Vam savremen izgled i dizajn, udobnost, osećaj elastičnosti i pre svega zdrav i anatomski ispravan hod. Prateći svetske trendove, firma Dijana neprestano ulaže u tehnološki i mašinski razvoj, što postiže savremenim mašinama poznatih svetskih proizvđača, tako da u svom proizvodnom procesu koristimo savremene automatizovane i kompjuterizovane mašine proizvodjača Oto Gali, Desma. BGM;

Obuca Dijana

Aktuelne i zanimljive detalje na našoj obući

sami dizajniramo i osavremenjavamo najmodernijom kompjuterizovanom mašinom za vez ZSK proizvedenom u Nemačkoj. Napredovanje i razvoj firme Dijana obezbeđuje stalna tražnja nase obuće koja se pokazala zanimljivom, kvalitetnom i traženom na teritoriji cele Srbije, što smo obezbedili razgranatom distributivnom mrežom.
Decenije ulaganja u razvoj i prisutnost na tržištu doprineli su da se dođe do prepoznatljive robne marke sa prepoznatljivim logotipom i znakom koji prati naš proizvod (obuću).

Sa ljubavlju oblikujemo obuću

za različite uzraste, kako kućnu i radnu, isto tako i modnu, sve sa ciljem, da se u našoj obući osećate prijatno, lepo i udobno. Veseli nas, da nas upoznate kroz upotrebu naših proizvoda.
Ljudska stopala su mala remek-dela prirode koja čine vrlo složen sklop kostiju, zglobova, mišića i ligamenata povezanih u veoma osetljiv mehanizam. Stopala su izuzetno važna.
Na njih se oslanja cela težina tela i ako nema pravilnih tački oslonca, to može da povuče čitavu „armiju“ nimalo naivnih bolesti, od deformiteta kičme, kukova, kolena i samih stopala.

Sa ljubavlju oblikujemo obuću

Korpa